Firma i Örebro drar rör till min nya ateljé

Hejsan på er

Vi har en liten gillestuga på tomten som varken har haft el eller vatten, men så bestämde vi att jag skulle göra i ordning det till min ateljé så nu ska vi ta hjälp att dra rör ut dit. Jag kommer ju behöva både el och vatten dit så vi har kollat runt med olika företag i Örebro som jobbar med rör och rörservice. Vi har bett om offert från ett par olika så får vi se vilken det blir. Jag har alltid tyckt om att måla och skapa, men så har det varit ett par år som det inte blivit så mycket man jag har saknat det så nu tar jag upp det på riktigt igen.

Det gör gott för mig att få måla och skapa och en ateljé gör att jag kan gå ut och skapa där ifred och få lite egentid. Det tar ju en hel del plats att ta upp dukar, färger och penslar så det känns alltid som ett så stort projekt att ha i till exempel köket. Nu får jag en plats där det kan stå framme utan att vara i vägen. Jag tror att det kommer innebära att jag blir mer inspirerad och tar mig mer tid till att måla.

?För mig är det ett skönt sätt att komma tillrätta med mycket tankar och känslor då jag är en person som känner väldigt mycket. Att skapa blir ett sätt att få ur mig det och bearbeta vilket gör att jag känner mig mer balanserad och har mer ordning inombords liksom. Vissa människor blir hjälpta av träning eller att meditera, det här är en slags meditation för mig. Det ska som sagt bara dras rör ut till stugan så att jag kan få belysning och vatten där. Hoppas ni har en fantastisk dag!

Du gillar kanske också...