Nya Sörängs Marknad

Tjenare, hallå, hej! Vad roligt att du har klickat in här, varmt välkommen ska du vara. Nu när det börjar närma sig kväll tänkte jag passa på att skriva ett inlägg till er, som kommer handla om företaget jag vände mig till för att köpa golv i Bollnäs, Nya Sörängs Marknad. Ifall ni vill veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

Min äldsta son har nu blivit hela 14 år, jag kan inte förstå var tiden har sprungit iväg. Hur som helst har han växt ur sitt gamla pojkrum, han har länge uttryckt hur han vill förändra rummet. Tidigare har vi inte riktigt haft tiden till att göra om det, för några veckor sedan kom det dock en lucka och vi tog äntligen tag i det. Eftersom han ville förändra allt med rummet var det bara att sätta igång, först åkte vi och köpte nytt golv i Bollnäs. Vi åkte till Nya Sörängs Marknad då vi tidigare fått jättebra hjälp av dem, vi visste att vi skulle komma hem med ett fint golv om vi vände oss till dem. Min son fick själv välja vilket golv han ville ha i sitt rum, jag och frugan gjorde allt för att han skulle bli helt nöjd med rummet. När vi väl hade valt ut ett golv fick vi tips om både hur vi skulle lägga det på bästa sätt och hur man kan inreda för att lyfta upp färgen i golvet. Vi tog till oss allt det, de tipsen vi fick med golvläggningen kom verkligen till nytta. Hade vi inte fått de tipsen vet jag inte om vi hade klarat det, därför är jag väldigt tacksam. Ännu en gång fick vi otroligt bra hjälp av dem, den här gången med golv i Bollnäs. Eftersom vi alltid får lika bra hjälp av dem kommer vi fortsätta gå dit i framtiden om vi behöver något som de erbjuder. 

Du gillar kanske också...